De peuters van peuterschool de Vlindertuin leren oversteken

DEN HELDER - De peuters van peuterschool de Vlindertuin hebben leren oversteken in samenwerking met twee agenten van de politie Den Helder.

Voor het thema ’verkeer’ hadden Juf Ansjela en Juf Ilonka twee gasten geregeld te weten agent Sjaak en agent Anton. Donderdag 26 mei kwamen ze dan ook met de politie-auto het schoolplein oprijden. Samen met deze twee agenten hebben de peuters geoefend in hoe ze moeten oversteken. De juffen kunnen vol trots melden dat alle peuters geslaagd zijn en uit handen van agent Sjaak en agent Anton een mooi ’ik leer oversteken’ diploma hebben gehad.

Hierna moest die stoere-politie auto natuurlijk ook even door de peuters bekeken worden en dus mochten ze allemaal even voorin zitten, want achterin is voor de boeven. Naast boeven vangen vertelde Agent Anton ook dat ze wel eens een schaap hebben gevangen.

Nu het thema verkeer is afgesloten gaan de peuters beginnen aan het thema: ’Oef wat warm!’ dus nu maar hopen op lekker warm weer zodat er op de grote speelplaats heerlijk gespeeld kan worden. Ook voor na de zomervakantie worden er weer leuke leerzame thema’s voorbereid met leuke gasten. Kom eens kennis maken en/of schrijf u kind alvast in, want na de zomervakantie komen er weer plaatsen vrij. Voor een afspraak is men te bereiken via tel. 06-20634496.

Vlindertuin-thema verkeer Vlindertuin-thema verkeer