Kappio in top 5 beste van Nederland

Kappio deed mee aan de kinderopvang awards 2016. Blij verrast vernamen wij dat we genomineerd waren voor beste landelijke keten. Op 27 juni 2016 werden de awards uitgereikt. Vol trots kunnen wij melden dat Kappio in de top 5 eindigde! Lida Küchler en Yvette Heuvelman namen het certificaat in ontvangst namens Kappio.

Ouders konden hun opvangorganisatie beoordelen op beleid, locatie, medewerkers, informatie en veiligheid, via het platform kinderopvang.tevreden.nl of de website Opiness.nl. De ouders die op ons gestemd hebben zijn wij zeer dankbaar. Daarnaast zijn we heel trots op onze medewerkers!

Uit een analyse van de reviews kwam naar voren dat naast de vakkundige, vriendelijke, betrokken en lieve leidsters het pedagogisch beleid en de locatie  een grote impact hebben op de klanttevredenheid. In ruim 20% van de reviews wordt aangegeven dat ouders het fijn vinden om hun kind met een gerust hart achter te laten en dat de kinderen het fijn vinden om naar de desbetreffende opvanglocatie toe te gaan.  

 

Opiness-Tevreden_nl-Kinderopvang-2016-6854-300x200 Opiness-Tevreden_nl-Kinderopvang-2016-6854-300x200